De zon schijnt! Nu de zomer in aantoch is hebben we ook weer meer behoefte om er op uit te gaan. Sinds een paar weken mogen we weer naar het terras, maar helaas leven we momenteel nog steeds in een tijd waar niet veel mogelijk is. Gelukkig zijn er nog genoeg leuke dingen die je wel kan doen. We hoeven ons deze zomer ondanks de maatregelen echt niet te vervelen. In deze blog geven we een paar voorbeelden van leuke activiteiten voor deze zomer, waar je zelf waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. Hou je van snelheid en spanning? Dan zijn deze activiteiten perfect voor jou!

Motorrijden

We denken al snel dat er niet veel mogelijk is, waardoor we ook een stuk minder ondernemend worden. Het thuiszitten begint steeds meer te wennen, waardoor we bijna vergeten dat er meer mogelijk is dan je denkt. Een van de dingen die het hele jaar door kan, met of zonder lockdown, is motorrijden. Vooral in de zomer is dit een top activiteit! Je hebt natuurlijk wel wat dingen voordat je kan beginnen met motorrijden. Zo heb je een motorrijbewijs, een motor en een motorpak nodig. Dit is dus geen impulsieve activiteit, tenzij jij hier al over beschikt. Het kan natuurlijk ook dat jij vrienden hebt waarbij je een dagje mee op de motor kan. Motorrijden is ontzettend leuk. Ga eens een weekendje door Nederland rijden met de motor, je zal je ogen uitkijken. Ben je van plan om een motor aan te schaffen? Verdiep je dan van te voren wel even in verzekeringen. Er bestaan verschillende websites waarbij je een motorverzekering  kan vergelijken. Wanneer je zekerheid wil kan je het beste voor een motorverzekering all risk gaan. Zo'n motor verzekering vergelijken kan je doen op combimotors.nl. 

Indoor skydiven

Heb jij ontzettende hoogtevrees, maar hou je wel van wat spanning? Ga dan indoor skydiven. Dit klinkt minder spannend dan het is. Wanneer je gaat indoor skydiven krijg je de vrije val ervaring, zonder dat je uit een vliegtuig hoeft te springen. In een windtunnel zweef je alsof je een echte vrije val maakt. Dit doe je puur op de kracht van de wind. Het is echt een onvergetelijke ervaring! Deze activiteit kan je gewoon doen tijdens de lockdown, doordat je in je eentje in de windtunnel zit. Is het een regenachtige zomerdag? Dan is dit de perfecte activiteit.

Karten

Ook de kartbanen gaan binnenkort weer open. Sommige buitenlucht kartbanen waren zelfs al een tijdje open. Ben jij een echte snelheidsduivel? Ga dan eens een dagje naar de kartbaan. Op een regenachtige dag kan dit binnen, maar wanneer de zon schijnt is het leuk om op een buitenbaan te rijden.

Na het lezen van deze tips hoef je niet bang te zijn dat je komende zomer geen leuke activiteiten kan ondernemen. 

 

Leuke activiteiten voor de zomer