Ethereum is de op een na grootste groeiende crypto currency. Ondanks het kleine formaat is het de afgelopen jaren snel populair geworden. Het wordt gebruikt om digitale activa op te slaan, zoals coins. Daarnaast ondersteunt Ether ook slimme contracten. In wezen is een slim contract een contract dat voldoet aan een reeks regels. Een slim contract is een contract tussen twee partijen. De makers zijn vrij om van gedachten te veranderen, zodat u het beste uit uw geld kunt halen.

Ethereum voordelen

Naast dat het worden gebruikt in gedecentraliseerde financiële systemen, kan Ethereum ook worden gebruikt in asset-registers, stemmen en internetbetalingen. Dit zijn slechts enkele van de vele toepassingen voor Ethereum, maar er zijn nog veel meer. Als u overweegt om een crypto currency te starten, moet u de voordelen en nadelen begrijpen voordat u uw geld investeert. De voordelen van het gebruik van Ethereum zijn talrijk. Ethereum 2.0 brengt weer een ander, doch vergelijkbaar, verhaal met zich mee. De eerste is dat het een gedecentraliseerd platform is. Het andere voordeel is dat zijn gedecentraliseerde. Als zodanig is het niet kwetsbaar voor hacks, al zijn er natuurlijk altijd manieren. Een ander voordeel van het gebruik van Ethereum is dat het is gedecentraliseerd. Dit betekent dat de gegevens die u op een applicatie opslaan, bekend als een slim contract, op verschillende knooppunten over het netwerk wordt opgeslagen. In tegenstelling tot traditionele toepassingen, die hun gegevens typisch opslaan op een companyservers, slaat de ethereumblockchain op dat informatie gedecentraliseerd. Met geen CEO worden eventuele wijzigingen in het netwerk door de Gemeenschap goedgekeurd, wat helpt om gecentraliseerde schaduwpraktijken te voorkomen. Blijf op de hoogte van de Ethereum verwachting mocht dit je interesseren! 

Functies

Een ander voordeel van het gebruik van ethereum is dat gebruikers hun eigen contracten kunnen maken en ze gebruiken om transacties uit te voeren. Slimme contracten worden uitgevoerd op het ethereumnetwerk en laten ontwikkelaars hun toepassingen aan zonder zich zorgen te maken over censuur. Dit maakt ook ethereum nuttiger voor gebruikers. Met andere woorden, als u een gedecentraliseerde toepassing wilt bouwen, moet het gedecentraliseerd zijn. Als gevolg hiervan is het gemakkelijker om gedecentraliseerde applicaties te maken. Bedrijven zoals Anycoin Direct laten snel handelen in de coin toe. De blockchain kan u helpen dat te doen. De ethereumblockchain maakt een grote verscheidenheid aan functies mogelijk. Het kan worden gebruikt voor financiële transacties, evenals voor slimme contracten. Het is ook een goede keuze voor nieuwe gedecentraliseerde applicaties. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor een grote verscheidenheid aan taken en games, en u kunt zelfs uw eigen games maken die het gebruiken. Een slim contract is een contract waarbij een bepaald aantal deelnemers zich kan aanmelden en instemmen met een bepaalde regels.

Ethereum coin