Home Vrije Tijd Hoe kom je de quarantaine door?

Hoe kom je de quarantaine door?

0
Hoe kom je de quarantaine door?

In quarantaine zitten hebben we waarschijnlijk nu allemaal al wel een keer meegemaakt. Misschien is je huisgenoot positief getest, maar het kan uiteraard ook zo zijn dat je zelf Corona hebt. Hoe overleef je de verveling dan thuis? Wees gerust, er zijn best wat leuke dingen te bedenken die je kunnen vermaken tijdens jouw isolatie. 

Borrelen met huisgenoten

Moet je in quarantaine samen met huisgenoten? In dat geval heb je geluk, want je bent niet de enige. Organiseer een gezellige borrelavond! Je vraagt je nu misschien af wie de boodschappen hiervoor dan precies doet. Het antwoord is niemand, want online kun je zelf een heerlijke borrelbox bestellen. De Bestelbox is een online webshop die voor scherpe prijzen verschillende borrelboxen aanbiedt. Niet alleen krijg je verrukkelijke snacks, maar ook zit er vrijwel altijd een lekker drankje bij. Kijk snel op de webshop van De Bestelbox en trakteer je huisgenoten.  

Verfklusjes en DIY

Als je alleen in isolatie moet, heb je het helaas niet zo goed getroffen. De verveling kan dan na enige tijd gaan overheersen. In dat geval is het de hoogste tijd om een projectje te beginnen thuis. Vraag familie, vrienden of de buren om wat verf in huis te halen en geef je creativiteit de vrijeloop. Misschien kan de muur van de woonkamer een nieuw likje verf gebruiken of wil je de muur op je kamer weleens veranderen. Naast verfklusjes kun je natuurlijk ook verschillende DIY-projectjes doen. Wees creatief en ga de verveling tegen. 

Thuisbioscoop

Ben je uitgeput van alle DIY- en verfklusjes? Dan is het tijd om te relaxen. Je kunt natuurlijk gewoon de televisie aanzetten en je favoriete serie verder kijken. Toch is het misschien leuker om het een keer anders aan te pakken. Maak je eigen thuisbioscoop! Pak een paar kussens van je kamer, een kleedje van de bank en verzamel wat kerstlichtjes om de sfeer op te krikken. Heb je alles voor de televisie verzameld, dan kun je in jouw gezellige holletje kruipen en je favoriete film kijken. Dat is weer eens wat anders dan gewoon op de bank zitten. 

Nieuwe recepten uitproberen

Als je in quarantaine zit, heb je natuurlijk alle tijd om iets leuks te ondernemen. Wat dacht je van koken? Natuurlijk niet zomaar koken, want dat doe je iedere dag al. Ga online op zoek naar nieuwe recepten en kies je drie favorieten. Vervolgens maak je een boodschappenlijstje voor familie of vrienden die voor jou naar de supermarkt willen gaan. Heb je alle ingrediënten? Dan is het de hoogste tijd om je kookkunsten te laten zien en te genieten van een heerlijk maal.