Home Vrije Tijd Dagje uit cadeau geven aan je vriend of vriendin

Dagje uit cadeau geven aan je vriend of vriendin

0
Dagje uit cadeau geven aan je vriend of vriendin

Een van de vrienden is jarig en het de vraag, wat wordt er cadeau gegeven. Elk jaar met een pakket bier of een goede fles wijn tevoorschijn komen voelt niet heel erg speciaal maar om iets anders te bedenken is ook niet zo gedaan. Wat een andere hele leuke optie is, is het geven van een dagje weg. En dan bedenk je je waarschijnlijk, wat dan te doen? Want er zijn zoveel dingen om te doen. Daarom een paar leuke dagjes weg die je aan de jarige job of jet kan geven!

Varen door de grachten

Is het lekker weer? Dan zijn de grachten perfect! En niet alleen om aan de kant een drankje te drinken, maar om dat drankje te drinken op een boot die door de grachten vaart. Een sloep huren Amsterdam is met goed weer de ultieme vrije dag die je het gevoel geeft dat je even op vakantie bent. Vooral als het niet iets is wat je vaker hebt gedaan. Voor een salonboot huren Amsterdam hoeft je niet heel veel te betalen en je hebt gegarandeerd een onwijs toffe middag omdat je lekker kan relaxen op de boot maar ook heel veel te zien hebt aangezien je door een grote stad heen vaart.

Fietsen huren

Een onbekende stad is perfect om fietsen te huren. Fietsen is voor de meeste mensen alleen bedoeld om van punt A naar punt B te komen, maar het is ook heel leuk om een stad te verkennen met de fiets. Je hoeft niet lang te wandelen om naar de andere kant van de stad te komen en je kan afstappen waar je maar wilt om verder een stuk te wandelen. Je kan sneller op de leuke plekjes komen, en natuurlijk is het ook leuk om dat iemand cadeau te geven omdat het echt een ervaring is.

Sauna

Een van de meest relaxte dagjes weg die er te bedenken zijn is een bezoek aan de sauna. Daar zijn betekent ontspannen. Met een vriendengroep is het handig om naar een sauna te gaan waar het niet erg is dat er gepraat wordt onderling. Je hoeft ook niet constant in de sauna te zitten, er is nog veel meer te doen, zelfs wijn of bier drinken op het terras. Vaak is er een zwembad waar je gebruik van kan maken en er zijn verschillende sauna’s, dat maakt het zo leuk om met meerdere mensen te doen. Er is voor iedereen wat wils.