Home Vrije Tijd Een elektrische fiets van Cortina

Een elektrische fiets van Cortina

0
Een elektrische fiets van Cortina

Een van de makkelijkste manieren om je in de stad van de ene plek naar de andere plek te verplaatsen is doormiddel van een elektrische fiets. Deze is namelijk veel wendbaarder en kleiner dan een auto, waardoor je zelfs het centrum van de stad in kan gaan. Je hebt geen problemen met parkeerplek zoeken of in de file te staan wachten. Het voordeel van de elektrische fiets is dat je razendsnel door de stad heen kan bewegen zonder dat het je heel erg veel energie kost. Ideaal dus. Er zijn tegenwoordig veel fietsmerken die elektrische fietsen hebben, neem bijvoorbeeld de Cortina e bike. Deze fiets is heel erg populair. Dit komt omdat het merk heeft gekozen voor een strak design. Hierdoor ziet de fiets er heel modern en sportief uit. Tegen alle vooroordelen in over dat elektrische fietsen voor oude mensen zijn. 

 

Hoge kwaliteit

Met dit strakke design op de fiets zie je er ook als jong iemand heel hip uit op een elektrische fiets. Behalve dat de fiets er stijlvol uitziet, is de fiets ook nog eens van een uitstekende kwaliteit. Dit is misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk van de fiets. Je wilt namelijk dat je fiets betrouwbaar is en lang mee kan gaan. Hiervoor is het van groot belang dat de fiets kwalitatief gezien goed in orde is. Gelukkig zit je dan bij Cortina aan het juiste adres. Zij hebben namelijk al jarenlang ervaring en weten wat voor keuzes ze maken bij de productie van de fietsen. Bij de elektrische fietsen heb je twee keuzes voor de positie van de motor. Je kan namelijk kiezen voor een voorwielmotor of juist een motor in het midden. Het verschil zit hem vooral in de prijs. Een voorwielmotor is goedkoper en vereist minder onderhoud. Het enige nadeel is dat het kan voelen alsof je naar voren wordt getrokken. 

 

Een proefrit

Dit gevoel heb je niet bij de middenmotor. Dit voelt vanaf het begin al natuurlijk aan. Ook kan deze motor een hogere maximale kracht leveren. Om erachter te komen wat je zelf fijn vindt fietsen is het aan te raden om een proefrit te maken. Tijdens deze proefrit kan je erachter komen hoe je de positie van de motor zelf ervaart. Ook kan je dan het juiste frame en de framemaat uitkiezen. Het is belangrijk dat de fiets goed bij je lichaam past, zodat je heerlijk en met weinig moeite toch de hele stad door kan fietsen.