Home Woonplezier Alles over de luxe bedden van Broring

Alles over de luxe bedden van Broring

0
Alles over de luxe bedden van Broring

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven doorbrengt in bed? De meeste mensen gaan daar zelfs ruim overheen, want echte langslapers spenderen zeker 8 uur per nacht in bed. Gun jezelf dan ook een luxe matras dat je helpt om beter te slapen, want een kwalitatief goede slaap zorgt overdag voor meer energie, een gelukkiger gevoel en bovendien een gezond lijf. Met de juiste ondersteuning gedurende de nacht voorkom je immers rug- en nekklachten, iets waar veel mensen reeds langdurig mee rondlopen. Met de luxe bedden van Bröring zijn rugklachten voorgoed verleden tijd, want deze bieden je precies de juiste ondersteuning. Benieuwd welk bed het meest geschikt is voor jou? Lees dan snel verder!

Alle bedden van Auping vergelijken

Een van de meest bekende beddenmerken die we in Nederland kennen is natuurlijk Auping. Bij Auping maken ze al jarenlang bedden van absolute topkwaliteit, en het merk staat dan ook niet voor niets bekend om het hoge slaapcomfort. In bovengenoemde beddenzaak werken ze echter samen met Harrison Spinks, een bedrijf dat exact dezelfde kwaliteit levert als Auping. In samenwerking met dit bedrijf hebben ze een lijn matrassen ontwikkeld die ze op hun website met die van Auping vergelijken. Doordat ze verschillende diktes en zowel zachte als stevige matrassen hebben is er voor ieder wat wils.

Wat dat betreft is het maar goed dat er veel verschillen zitten tussen al deze bedden, want iedereen prefereert een andere manier van slapen. Sommige mensen vinden het fijn om op een heel zacht matras te liggen, alsof ze op wolken slapen. Anderen houden van een wat harder matras dat ze veel meer ondersteuning biedt. Bij Bröring koop je dezelfde kwaliteit als van Auping, maar dan voor een aantrekkelijkere prijs.

Een goede nachtrust begint met het juiste hoofdkussen

Als je eenmaal het juiste matras hebt gekozen is het tijd om je te verdiepen in het juiste hoofdkussen. Ook deze is namelijk heel erg belangrijk voor de kwaliteit van je slaap. Er zijn ontzettend veel verschillende kussens, welke je kunt onderverdelen in kussens voor zij-, rug- en buikslapers. De dikte van het kussen moet je laten afhangen van de hoeveelheid steun die je zelf prefereert, en de breedte van je schouders (indien je een zijslaper bent). In bovenstaande beddenzaak kunnen ze je prima adviseren over welk kussen voor jou geschikt is, en kun je al deze hoofdkussens bovendien uitproberen. Zo weet je zeker dat je met een kwalitatief goed kussen naar huis gaat, en dat je in combinatie met dat luxe matras voortaan als een roos in slaap valt!