Home Vakanties Genoeg met dat geknal! Zoek de rust op met de jaarwisseling

Genoeg met dat geknal! Zoek de rust op met de jaarwisseling

0
Genoeg met dat geknal! Zoek de rust op met de jaarwisseling

De meeste hondeneigenaren weten het al: vanaf halverwege december zit je regelmatig met een angstige hond in huis. Zeker op 31 december nacht naar 1 januari is het chaos, zowel buiten als in huis. Niet alleen hondeneigenaren hebben hier last van. Ondanks het feit dat er jaarlijks tientallen gewonden vallen rond de jaarwisseling is er nog steeds geen algeheel vuurwerkverbod. Dit betekent dat ieder jaar rond de jaarwisseling weer extreem harde knallen te horen zijn en het onmogelijk is onrust op te zoeken. Dat is zonde, zeker aangezien de feestdagen vaak voor veel mensen een periode zijn waarin ze juist zo op zoek zijn naar rust van de dagelijkse sleur. In dit artikel helpen we je op weg om een rustige en fijne jaarwisseling tegemoet te gaan.

Vertrek uit de stad

Verreweg het hardste geknal vindt vaak plaats in de dichtbevolkte omgeving van de grootste stadskernen. Veel jongere knallen er lustig op los en Er is al jarenlang een stijging In de hoeveelheid illegaal vuurwerk die ons land wordt binnengesmokkeld. Het is dus voor mensen die op zoek zijn naar rust fijn om op zoek te gaan naar plekken waar veel ruimte is. Er zijn voldoende opties beschikbaar en Het is bijvoorbeeld heel aantrekkelijk om op zoek te gaan naar een groepsaccommodatie Achterhoek. In deze omgeving is het wat minder dicht bevolkt en zit je verder weg van al het geknal. Mocht je als hondeneigenaar vluchten voor al dat geknal en je hond is dol op zwemmen, dan kan je ook een vakantiehuisje aan het water boeken. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Ga langer dan één nacht

Veel mensen die rond de jaarwisseling vluchten naar rustige gebieden, die houden het ook maar bij één nacht. Dat is eigenlijk best wel jammer omdat de trip naar een mooi vakantiehuisje veel meer kan zijn dan alleen maar een vlucht voor de chaotische jaarwisseling. Boek dus meer dan een nacht. je zou bijvoorbeeld tussen kerst en nieuwjaarsdag op pad kunnen gaan. Zo heb je ook echt de tijd om tot rust te komen en heb je niet alleen het gevoel dat je aan het vluchten bent voor iets naars. Het kan ook heel leuk zijn om niet alleen te gaan. Als je een accommodatie In de natuur boekt dan is het vaak ook leuk als je met een groep op vakantie gaat.